Hos Rengjøringsfirmaer, som du finner på http://vvstrondheim.com/, er personvernet til våre besøkende en av våre viktigste prioriteringer. Denne personvernerklæringen inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Rengjøringsfirmaer og hvordan vi bruker den.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker mer informasjon om vår personvernerklæring, er du velkommen til å kontakte oss.

Personvernforordningen (GDPR)
Vi er behandlingsansvarlig for dine opplysninger.

Rengjøringsfirmaers juridiske grunnlag for å samle inn og bruke personopplysningene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, avhenger av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler inn opplysningene i:

Rengjøringsfirmaer må oppfylle en kontrakt med deg.
Du har gitt Rengjøringsfirmaer tillatelse til å gjøre det.
Behandlingen av personopplysningene dine er i Rengjøringsfirmaers legitime interesse.
Rengjøringsfirmaer er nødt til å overholde loven.
Rengjøringsfirmaer vil kun oppbevare personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for de formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke opplysningene dine i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre retningslinjer.

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), har du visse personvernrettigheter. Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg, og hvis du vil at de skal fjernes fra systemene våre, kan du kontakte oss.

Under visse omstendigheter har du følgende personvernrettigheter:

Rett til å få tilgang til, oppdatere eller slette opplysningene vi har om deg.
Rett til retting.
Rett til å protestere.
Rett til begrensning.
Rett til dataportabilitet.
Retten til å trekke tilbake et samtykke

Loggfiler
Rengjøringsfirmaer følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingfirmaer gjør dette, og det er en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør, dato og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og eventuelt antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som kan identifisere deg som person. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og sporingsbilder
Som alle andre nettsteder bruker Rengjøringsfirmaer «cookies». Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert de besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende har tilgang til eller besøkt. Informasjonen brukes til å optimalisere brukeropplevelsen ved å tilpasse innholdet på nettsidene våre basert på den besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Personvernerklæringer
Du kan konsultere denne listen for å finne personvernerklæringen for hver av Rengjøringsfirmaers annonsepartnere.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Rengjøringsfirmaer, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten av deres reklamekampanjer og/eller til å tilpasse reklameinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Rengjøringsfirmaer ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts retningslinjer for personvern
Rengjøringsfirmaers personvernerklæring gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonsetjenerne for mer detaljert informasjon. Det kan omfatte deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler ved hjelp av innstillingene i nettleseren din. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler i bestemte nettlesere, finner du det på nettlesernes respektive nettsteder.

Informasjon til barn
En annen del av vår prioritet er å beskytte barn når de bruker Internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede barnas aktivitet på nettet.

Rengjøringsfirmaer samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har oppgitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å fjerne slik informasjon fra våre registre.

Retningslinjer for personvern kun på nettet
Vår personvernerklæring gjelder kun for våre online-aktiviteter og er gyldig for besøkende på vår nettside med hensyn til informasjonen som de deler og/eller samler inn i Rengjøringsfirmaer. Disse retningslinjene gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene i den.